0800 gratis nummers

Meer gesprekken, meer sales. Met een 0800-nummer. Omdat het gratis is om een 0800-nummer te bellen, is dit type servicenummer het populairst bij bellers.

Waarom een 0800-nummer aanvragen

Met een gratis servicenummer is de drempel voor bellers het laagst en maakt u een professionele indruk. Bekijk hier waarom bedrijven voor voor dit type nummer kiezen.

·         Professionele uitstraling

Bellers zijn gewend dat grote organisaties servicenummers gebruiken. Als u een servicenummer inzet dat gratis is voor de beller, wekt dat een professionele indruk.

·         Altijd volledige controle

Uw 0800-servicenummer bestelt u eenvoudig in onze online nummershop. Ook voor het wijzigen van instellingen of het eindbestemmingsnummer heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot uw online controle paneel.

·         Laagdrempelig toegankelijk

Met een 0800-nummmer bent u gratis bereikbaar voor bellers. Hiermee neemt u zelfs de laatste drempel weg.

·         Extra functionaliteiten

Iedere nummerhouder krijgt bij de StECIT toegang tot vele extra’s, waaronder statistieken, wachtrijen, keuzemenu’s, voice2e-mail en nog veel meer.

·         Bedien een landelijke markt

Met een lokaal telefoonnummer schrikt u bellers van buiten de regio af. Met een servicenummer vermijdt u dit en geniet u een landelijke uitstraling.

·         Werkt met uw huidige toestel

Voor uw servicenummer heeft u geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. U geeft aan op welk toestel uw nummer moet overgaan, en wij doen de rest.