Fax2mail en Mail2fax

Fax2Mail (ontvangen van faxen)

Faxen ontvangen via e-mail; hoe werkt dat?

Met onze Fax naar E-mail dienst ontvang U al uw faxen op uw e-mail adres in de vorm van een PDF-bestand.

Andere voordelen van het ontvangen van faxen via email

Dankzij het fax naar e-mail abonnement voorkom je de onoverzichtelijkheid die nogal eens ontstaat bij de papieren administratie. Alle binnengekomen faxen zijn eenvoudig elektronisch te ordenen.

Kosten voor het ontvangen van faxberichten via e-mail

De kosten voor het ontvangen van faxen via e-mail bedragen maandelijks € 7,-. Er zijn verder geen kosten per fax of per pagina! StECIT kan uw bestaande faxnummer overnemen (porteren*).

 

Mail2Fax (versturen van faxen)

Met onze Mail2Fax dienst is het mogelijk om via een e-mail een fax te versturen. Dit maakt het mogelijk om faxen te versturen vanaf iedere gewenste computer. Dit kan door de te faxen pagina’s als PDF-bijlage aan een e-mail te voegen. Een andere optie is dat je de berichttekst van een e-mail bericht laat faxen, zogenaamd HTML faxen.

Het faxen via e-mail kent een aantal grote voordelen

  • Je kunt faxen verzenden naar meerdere faxnummers
  • De verzendstatus van faxen is online inzichtelijk
  • Je krijgt een gratis internet fax account
  • Je kunt gevalideerd faxen versturen
  • Je ontvangt een verzendbevestiging met de voorpagina van de verzonden fax als PDF-bijlage
  • Faxen naar het buitenland is geen enkel probleem

Kosten fax versturen via e-mail

U heeft al Mail2Fax voor € 5,- per maand. U heeft al een uitgaand faxnummer voor € 2,- per maand. Voor het versturen van faxen gelden de voordelige VoIP tarieven voor uitbellen. Facturatie vindt niet plaats via een prepaid systeem, U ontvangt gewoon maandelijks een nota. StECIT kan uw bestaande faxnummer overnemen (porteren*).

 

FaxTotaal (verzenden en ontvangen)

Met FaxTotaal kunt U zowel faxen versturen als ontvangen per e-mail. Faxen kunnen per e-mail verstuurd worden door het fax-bestand als een PDF-bijlage toe te voegen aan een mail. Daarnaast worden alle binnenkomende faxen afgeleverd in je e-mailaccount. Dit maakt het eenvoudig om binnenkomende en uitgaande faxen te ordenen.

Kosten Faxtotaal

U heeft al FaxTotaal voor € 10,- per maand. Voor € 2,- per maand kan StECIT uw bestaande faxnummer overnemen (porteren*), of een nieuw faxnummer toevoegen*.

 

* Exclusief eenmalige kosten van € 10,- per nieuw nummer of € 20,- voor een nummerportering.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.