Vast op Mobiel

Optimaal bereikbaar met Vast op Mobiel !

 

Flexibel Schakelen

Wil je een zakelijk nummer doorschakelen naar je mobiel? Dat kan! Kies voor een zakelijke uitstraling en wees toch overal bereikbaar op je mobiele telefoon.

Bij ons is Vast op Mobiel een gratis extra functionaliteit. Dat betekent dat je maandelijks niets extra’s hoeft te betalen, behalve de doorschakelkosten naar je mobiele telefoon.

Geen vast toestel nodig

Het handige van Vast op Mobiel is dat je als klant geen bureautoestel meer nodig hebt. Als je veel onderweg bent, kun je ervoor kiezen om jouw nummer standaard door te laten schakelen naar je mobiel. Zo heb je toch de professionele uitstraling van een zakelijk nummer en ben je overal bereikbaar, maar heb je geen vast bureautoestel.

De mogelijkheden van Vast op Mobiel

Vast op Mobiel biedt je de mogelijkheid om belgroepen aan te maken met meerdere mobiele en/of vaste telefoonnummers.

Stel, je hebt een collega en jullie willen allebei bereikbaar zijn op hetzelfde zakelijke nummer. Op het moment dat het zakelijke nummer gebeld wordt, gaan beide toestellen (of dat nu mobiele of VoIP-toestellen zijn) tegelijk over: de persoon die als eerst de telefoon opneemt krijgt het gesprek.

Hierdoor gaat de telefoon van je collega automatisch niet meer over. Dit kan tot een onbeperkt aantal mobiele telefoonnummers ingericht worden, zodat je ervan verzekerd bent dat je organisatie optimale bereikbaar is.

Wat kost Vast op Mobiel?

  • De vaste kosten zijn slechts € 7,- per maand. Ben je al klant bij ons? Dan is Vast op Mobiel gratis!
  • Doorschakelkosten worden altijd per seconde afgerekend!
  • Starttik € 0,03
  • Naar mobiel € 0,089 per minuut
  • Afleveren op een vast nummer kan ook, afleverkosten op een Nederlands vast nummer slechts € 0,022 per minuut!

Vast op Mobiel offerte?

Wil je meer informatie over Vast op Mobiel? Vraag vrijblijvend een offerte aan.